Crònica del Juvenil del C.F.Calella contra el Sant Vicentí

IMG_20151115_172545-2

Avui en dia, guanyar tots els partits d’una lliga sona a ciència ficció. Per tant, no ens hem d’alarmar perquè el juvenil del C.F.Calella hagi perdut un partit contra el Sant Vicentí. Encara queda molta lliga per davant, en la qual el planter juvenil encara te molts partits per a demostrar que son uns dels aspirants a guanyar la lliga.

Després d’una molt bon inici de temporada, el conjunt calellenc perd el seu primer partit contra el planter de la ciutat de Sant Vicenç de Montalt. Un partit que es va disputar al camp del Sant Vicentí el passat diumenge a les 17:30.

El partit va començar amb un emotiu minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Paris el passat divendres al vespre.

IMG_20151115_172743

El C.F.Calella no va començar el partit amb la mateixa intensitat a la que ho acostuma a fer habitualment. En canvi, el Sant Vicentí va entrar al camp amb moltes ganes de guanyar al primer classificat de la lliga i escalar posicions en la lliga.

Durant la primera part, el joc el va tenir el Sant Vicentí. I el C.F.Calella tenia moltes dificultats per a aconseguir fer més de tres passes seguides. Cada cop que un jugador calellenc rebia la pilota es trobava amb dos o tres rivals a sobre seu, fent que els jugadors del Calella perdessin pilotes que habitualment no perden.

El primer gol va arribar al minut 24 per part d’un jugador del Sant Vicentí, fruit d’un tir lliure provocat per una falta prop de l’àrea. El porter calellenc Marc Pueyo va aconseguir parar la pilota, però per mala sort no va poder quedar-se-la a les seves mans, fent que un jugador que es trobava prop de porteria pogués enviar la pilota dins de la porteria.

El segon gol del partit també el va marcar el conjunt local. Un dels jugadors del Sant Vicentí va aconseguir escapar-se dels defenses per la banda esquerre i centrar-la al segon pal, on un jugador es trobava completament sol. El jugador no va tenir cap dificultat en enviar la pilota al fons de la xarxa.

La primer part va acabar a un 2-0, un Sant Vicentí que jugava ensenyat les dents i un C.F.Calella que no es trobava còmode en el camp.

A l’inici de la segona part no van haver-hi canvis estratègics en quan al sistema de joc, tot i que alguns jugadors van ser canviats per a altres que no havien jugar durant la primera part. Però després de 15 minuts i veure que el joc seguia igual, l’entrenador Enric Gomez va decidir anar a per totes i fer jugar a l’equip amb un davanter mes. La decisió va ser correcte, ja que al minut 65 en Josep Maria Lopez va marcar el primer gol del C.F.Calella.

Amb la nova distribució dels jugadors al camp el partit va començar a ser dominat per el planter calellenc. El Calella tornava a crear ocasions clares de gol i jugades ben elaborades, tal i com els hem vist fer en altres partits.

Al minut 84, Victor Pastor aconsegueix posar al seu equip en equilibri amb el Sant Vicentí amb un gol que semblava que canviaria el partit. A falta de 5 minuts del final, el C.F.Calella creia en la victoria, deixantse la pell fins al final.

Però per desgracia, en un contraatac, un jugador del Sant Vicentí va marcar un gol des de fora de l’àrea. Un gol que va posar punt i final al partit al minut 86.

Els calellencs van seguir intentant remuntar el marcador, però malauradament no van tenir èxit.

El C.F.Calella descansarà les dos properes jornades, en la quals tindran temps de recuperar la forma i els ànims, per a així tornar a donar il·lusions a tots els seus seguidors. Que en aquesta ocasió, i com sempre ha sigut des de l’inici de temporada, han tingut a tots els camps on han jugat.

A continuació us deixem el programa de LA BANQUETA on Vadó Itchart entrevista a Enric Gomez.